Menu
EUR
Vijf redenen waarom een edelsteen sieraad het perfecte Moederdagcadeau is

Vijf redenen waarom een edelsteen sieraad het perfecte Moederdagcadeau is

Op Moederdag wil je je moeder verrassen met een mooi en leuk cadeau. Je moeder is dan niet jarig, maar toch is het een bijzondere dag. Je kunt natuurlijk simpel kiezen voor een leuke plant of een fijn verzorgingsproduct, daar is niets mis mee. Of je kiest voor een groter en bijzonder cadeau, zoals sieraden met edelstenen. In dit artikel geven we je vijf redenen waarom sieraden het perfecte Moederdagcadeau zijn, lees snel verder.

Edelsteen van je geboortemaand geven


De dag dat je moeder ooit mama werd van jou, is een dag om nooit te vergeten. Leuk dus om op deze dag uit te pakken met een edelsteen armband granaat of deze ring met 4 edelstenen. Kies voor de edelsteen van je geboortemaand, zo is het sieraad extra bijzonder. Alle edelstenen hebben een bijzondere betekenis. Dit betekent dat elke edelsteen zijn eigen symboliek heeft. Als je moeder dus die steen draagt, dan heeft dit dus een positieve werking op haar. 

Geboortestenen hebben verschillende mooie kleuren 


De edelsteen sieraden hebben verschillende kleuren en hebben daarom een bepaalde aantrekkingskracht. De combinatie van verschillende kleuren maken het sieraad met edelsteen tot een bijzonder sieraad. Geen steen is hetzelfde, doordat ze op verschillende plekken zijn gevonden. De kleur vertelt je iets over de eigenschappen van de steen. Deze sieraden verschillen van werking en zijn het bekijken waard: ring met opaal of deze damesarmband met topaas.

Edelstenen hebben een speciale symboliek


Iedere edelsteen heeft een speciale symboliek. Je draagt de edelstenen in de sieraden, dus je wordt herinnerd aan de symboliek van de edelsteen op het moment dat je de ketting met edelsteen bij je draagt. Hierdoor zijn ze dus supermakkelijk om in gebruik te nemen en hebben meer betekenis dan normale zilveren sieraden zonder (geboorte)stenen. Iedere edelsteen heeft unieke kenmerken van iets die je je moeder gunt. Als je een steen voor je moeder gaat uitzoeken, moet je wel iets uitzoeken wat goed bij haar past. Lees je dan ook goed in over de verschillende stenen. Handig is ook om te weten wat je moeder het liefste draagt, een armband, ketting, ring of damesoorbellen.

Sieraden zijn tijdloos


Een mooi cadeau wat altijd gegeven kan worden en altijd mooi blijft, mits je het onderhoudt, zijn sieraden. Sieraden met edelstenen of zonder edelstenen zijn altijd te dragen. Draag ze bij je werkoutfit, in je vrije tijd, voor een feestje of andere speciale gelegenheid, je kunt ze altijd aan doen. Daarom blijft dit een mooi cadeau om te geven. Zodra je moeder het draagt, denkt ze ook aan die keer dat jij het hebt gegeven. Dus denkt ze automatisch aan jou! Of je nu een mooi armbandje met edelstenen uitzoekt of een halsketting, een sieraad valt zeker in de smaak.

Liefdevol en persoonlijk cadeau


Zilveren oorbellen met edelstenen, zilveren ringen met edelstenen of kies je toch voor een ander mooi sieraad voor Moederdag? Het is en blijft een bijzonder en persoonlijk cadeau. Vind je de stenen van de geboortemaand niet bij haar passen, kies dan voor de Maansteen. Dit is een vrouwelijke witte edelsteen met een mooie blauw gele parelmoer glans, hier shop je de zilveren oorbel met maansteen of zilveren ketting regenboog maansteen.

Ben je op zoek naar een mooi Moederdagcadeau of ben je op zoek naar sieraden met edelstenen voor jezelf? Ga dan nu naar de webshop van Di Luna om de leukste edelstenen sieraden te shoppen.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €80,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan jouw winkelwagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »