Menu
EUR
Welke edelsteen sieraden passen bij jouw geboortemaand?

Welke edelsteen sieraden passen bij jouw geboortemaand?

Edelstenen worden al eeuwenlang verwerkt in sieraden. Het zijn prachtige mineralen, die zich onderscheiden van normale stenen door de zeldzaamheid, schoonheid en duurzaamheid. Wist je dat iedere maand zijn eigen edelstenen heeft, die representatief zijn voor deze maand en verschillende symbolieken hebben? Wat is de edelstenen betekenis en welke past bij je geboortemaand? Dat lees je in dit artikel. 

In het begin van het jaar jarig? Dan draag je deze geboortestenen


De granaat is de geboortesteen van de maand januari. Het is door de kleur een romantische edelsteen en staat voor energie en kracht. Het is de perfecte steen om je eraan te herinneren hoe krachtig je bent! De granaat zie je in een damesarmband terug, bijvoorbeeld in deze zilveren armband of gouden armband. De amethist betekenis is vertrouwen en intuïtie. Het is de geboortesteen van de maand februari. Draag deze geboortesteen in zilveren ringen, zoals in deze zilveren ring of deze zilveren ring. Is maart je geboortemaand? Draag dan de steen aquamarijn, bijvoorbeeld in deze mooie ring. Aquamarijn sieraden zijn blauw en staan symbool voor rust en kalmte. 

Deze zilveren sieraden zijn geschikt als je geboortemaand in de lente valt


De diamant is de geboortesteen van april. De naam van de diamant is afkomstig van het Griekse woord “adamas”, wat onbreekbaar betekent. Het staat symbool voor kracht en positiviteit. De smaragd hoort bij de maand mei, ideaal om aan iemand cadeau te geven als degene in mei jarig is. De groene edelsteen staat voor hoop en macht. In juni jarig? Dan is de maansteen voor jou! Deze edelsteen heeft een glans die aan het maanlicht doet denken. Het staat symbool voor stabiliteit en sensualiteit. Het dragen van damesoorbellen met de maansteen haalt de vrouwelijkheid in je naar boven. 

Geboortestenen van de zomer uitgelicht


In juli staat de robijn centraal. Dit is een van de duurste en zeldzaamste edelstenen. Het staat symbool voor passie en bescherming. De edelsteen wordt gekoesterd om de prachtige kleur rood. Het is ook een edelsteen die vaak geassocieerd wordt met de liefde. Is augustus je geboortemaand? Draag dan de peridoot. Door de prachtige groene kleur doet de steen denken aan de natuur en de zomer. De peridoot staat voor blijdschap en voorspoed. Voor de maand september draag je sieraden met de steen saffier. De saffier heeft een prachtige nachtblauwe kleur. Het staat voor wijsheid en loyaliteit.

Maandstenen om te dragen als je jarig bent in het herfstseizoen


De opaal steen staat voor oktober. De edelsteen kan allerlei verschillende kleuren hebben en heeft daardoor een vrolijke uitstraling. Een zilveren ring met de opaal symboliseert optimisme en kalmte. Draag de citrien als november je geboortemaand is. De naam is afgeleid van de citroen, de steen heeft dan ook een gele kleur en staat symbool voor vreugde en creativiteit. Draag deze zilveren ketting voor een portie positieve energie! Voor de maand december draag je de steen de turkoois, zoals deze zilveren ketting. Door de prachtige kleur van de edelsteen werd deze vroeger gezien als een gelukssteen. Niet gek dus dat deze steen symbool staat voor gezondheid en wijsheid. 

De stenen werken niet alleen als het je geboortemaand is, als je je tot een steen voelt aangetrokken kan het ook zijn werk goed doen! Wil je ook mooie sieraden met edelstenen aanschaffen? Ga dan nu naar de webshop van Di Luna en shop vandaag nog de mooiste zilveren oorbellen, ringen of halskettingen. 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €80,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan jouw winkelwagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »