Menu
EUR

Het verhaal achter Di Luna Jewels

Het verhaal achter Di Luna Jewels

Van jongs af aan had ik al gevoel voor bijzondere dingen. Ik verzamelde graag dingen in mijn kamer, steentjes, schelpjes, bloemetjes. Toen ik wat ouder werd, bleek ik die verzamelwoede niet van vreemden te hebben. Zowel mijn moeder als mijn opa waren fanatiek verzamelaars van mineralen en edelstenen. Bij mijn opa was een hele wand in zijn woonkamer ingericht met zijn verzameling. Elke vakantie werd de kast aangevuld met nieuwe vondsten. Maar dat was nog niet alles...

EDELSMEDEN ALS HOBBY

In de zoektocht om de natuurlijke schatten ook daadwerkelijk te kunnen tonen, lag het zelf maken van sieraden voor de hand. Toen ik wat ouder was, sloot ik mij eigenlijk als vanzelfsprekend aan bij de hobby’s van mijn opa en mijn moeder en begon ik zelf ook met edelsmeden. Door te werken met verschillende materialen ontwikkelde ik oog voor het ambacht en voor wat erbij komt kijken om écht mooie dingen te kunnen maken!

VAN EDELSTENEN NAAR ZILVEREN SIERADEN

Langzaam maar zeker ontwikkelde ik mezelf zo naar wat achteraf onvermijdelijk lijkt. In 2021 was het zover. De wereld lag stil door de corona en ik was min of meer noodgedwongen nog fanatieker met mijn hobby’s bezig. Ik was op zoek naar losse edelsteentjes en toen ontstond het idee om van dat wat altijd al in me gezeten had mijn werk te maken. Mijn eigen webshop! De webshop bestond in het begin vooral uit losse edelsteentjes en daarnaast wat sieraden, maar door de grote interesse in de sieraden ging al snel ging de focus volledig uit naar zilveren edelsteen sieraden.

Onze missie als webshop

Hierbij liep ik tegen een probleem aan wat denk ik voor meer webshops een uitdaging is: online een goed beeld van de sieraden weergeven. Ik miste een stuk merkbeleving, vanaf mei 2024 hebben we daarom weer een grote verandering doorgemaakt met nieuwe foto's, uitgebreidere product teksten en een eigen merknaam: Di Luna Jewels!

Sinds 2021 hebben we al behoorlijk wat werk verzet en veranderingen doorgemaakt. Onze missie is altijd hetzelfde gebleven: jou de mooiste zilveren edelsteen sieraden aanbieden om jouw unieke schoonheid te benadrukken.

Zelf ben ik ook een grote liefhebber van zilveren sieraden met edelstenen! Soms doet het een beetje pijn om afscheid te nemen van de laatste stuks, maar ik hoop dat ik snel een sieraad voor jou in mag pakken! ❤️

 

 

De webshop beheer ik merendeel zelf, hier en daar krijg ik wat hulp van mijn vriend en moeder.
Mijn trouwste collega is mijn hond Bidi, zij zorgt voor de nodige positieve vibes!
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan jouw winkelwagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »