Menu
EUR
Welke sieraden passen het beste bij mijn zomer outfit?

Welke sieraden passen het beste bij mijn zomer outfit?

Yes eindelijk! De eerste zonnestralen zijn een feit! De tijd van de grote voorjaarsschoonmaak, bloemetjes, eerste terrasjes en natuurlijk nieuwe voorjaarsoutfits! Om de outfits af te maken moet je zéker de zilveren sieraden niet vergeten. Deze maken jouw voorjaarsoutfit namelijk helemaal af! Om je op weg te helpen hebben we voor jou een top 9 van zomer sieraden gemaakt.

Onze top 9 zomer sieraden bij jouw outfit


De beste remedie tegen de winterdip zijn sieraden! Verwen jezelf met onze edelsteen sieraden. Te beginnen bij nummer een:

Als eerste de prachtige oorbellen Amethist en oorbellen Kwarts met maar liefst 3 edelstenen! Ze zijn super schattig, glinsteren prachtig maar zijn door het formaat toch subtiel. Echt een leuke oorbel om naar het strand of het terras te dragen bij een super leuk zomerjurkje. Jij steelt de show door de schittering van deze prachtige edelstenen.

Onze nummer twee zijn deze oorbellen met Granaat in een slangontwerp. Deze oorbellen zijn het helemaal als je jouw sieraad keuze iets opvallender wilt maken. Het zijn de perfecte zilveren oorbellen met het witte zilver wat er prachtig uitspringt. De Granaat edelsteen maakt de oorbel vervolgens helemaal af. Zie je jezelf al bij een stapavond dansen met een offsholder top, je haar opgestoken en deze prachtige oorbellen die een perfecte aanvulling zijn op jouw zorgvuldig uitgekozen outfit? Ook zijn de oorbellen bijvoorbeeld erg leuk om te combineren bij een maxi jurk. Simpel maar helemaal klaar voor de avond!

De derde maakt jouw outfit met de bovenstaande slangoorbellen helemaal af, namelijk deze ring met Granaat edelsteen. De zilveren ring is aan de bovenkant iets dunner gemaakt dan de rest van de ring. De edelsteen zelf heeft geen zetkastje waardoor de ring niet te aanwezig om je vinger is. De grote Granaat edelsteen maakt het een waardig zomer sieraad met glinsterende uitstraling waarmee een outfit helemaal afgemaakt wordt.

Als vierde en zeker niet te vergeten zijn de hangoorbellen met Amethist. De Amethist in deze oorbellen is cabochon geslepen, hij glanst dus iets minder en is daarmee iets subtieler. Met deze zilveren oorbel kan daardoor je echt alle kanten op. Perfect om ’s ochtends lekker buiten de deur te ontbijten in het ochtendzonnetje, voor een middag shoppen of gewoon thuis om jezelf helemaal mooi te voelen.

De nummer vijf is voor degene die meer fan zijn van grotere edelstenen in oorbellen, deze Maansteen oorbellen zijn voor jou! De Regenboog Maansteen heeft een diameter van 10 mm en is daarmee een echt eye-catcher sieraad. Deze zomer oorbellen zijn echt prachtig om te dragen. Ze hebben een frisse kleur en als kers op de taart tovert het zonlicht een prachtige blauwe parelmoer glans tevoorschijn. Hiermee draag je dus echt iets bijzonders!

Nummer zes past perfect bij een feestje of chique etentje. Met deze zilveren Amethist oorbellen steel jij de show! Het zijn echt hele mooie oorbellen met een prachtige schittering. Door het zilver om de edelsteen heen geeft het echt een finesse uitstraling. Net zoals de little black dress die iedere dame in haar kast moet hebben, zijn deze oorbellen ook onmisbaar in jouw sieradenkistje, een echte all time favourite!

Als zevende zomer sieraad hebben we een item met veel kleur zoals deze zilveren ring met 4 edelstenen. De ring is super vrolijk en echt een item waar je veel complimenten over kan verwachten! Het is onze best verkochte ring en niet onverdienstelijk. Het is namelijk een ring met maar liefst 4 edelstenen erin, Topaas, Citrien, Amethist en Granaat. Ondanks de verschillende kleuren die de ring verwerkt zijn, blijft het toch een eenheid. De ring is open gelaten, wat een leuk detail geeft en het niet té overheersend maakt. Door de verschillende kleuren kan je deze ring echt bij iedere outfit dragen. Zie jij jezelf al zitten met een cocktail in de hand met deze ring aan je vinger? Verleidelijker wordt het niet, toch!

Onze nummer acht is ook een bestseller, namelijk deze armband met edelstenen. We hebben deze armband zowel met Amethist en als met Granaat. Als je de armband omhebt, laat het je echt stralen! Het ontwerp van de zilveren armband is prachtig de perfecte combinatie tussen zilver en edelstenen. Het is de perfecte combinatie tussen shinen en subtiliteit. Je kunt de armband daardoor bij iedere gelegenheid dragen, van een middagje shoppen tot het etentje ’s avonds en voor de fanatiekelingen daarna voor het stappen, deze armband has your back! Echt een musthave voor jouw sieradencollectie! Wil je de outfit helemaal afmaken dan kan de armband perfect gecombineerd worden met onze nummer zes Amethist oorbellen. Of de oorbellen Granaat.

Als laatste maar zeker niet het minste vinden we dat deze armband met Topaas niet mag ontbreken in onze top 9. Want zeg nou eerlijk, hoe oogverblindend is dit armbandje?! De Topaas is een edelsteen met een blauwe kleur, echt een kleur voor het voorjaar of de zomer. Het glinstert prachtig, het is geschikt voor ’s avonds, maar ook voor een dagje strand. Kan perfect bij een schattig zomerjurkje gedragen worden, maar past even goed bij een stoerdere jeans. Echt een musthave voor de zomer!

De zilveren handgemaakte edelsteen sieraden van Di Luna


We hopen we je weer een volle dosis inspiratie gegeven hebben om jouw edelsteen sieraden voor de zomer te shoppen! En dat jij net als wij super veel zin hebt na de eindeloze winterperiode om weer heerlijk te shinen in de zomer.

Ben je benieuwd naar de werking van edelstenen? Je kunt er alles over lezen in onze blog over geboortestenen! Daarnaast zijn edelsteen sieraden ook erg bijzonder om als cadeau te geven. In onze Moederdagblog geven we je vijf redenen waarom onze sieraden een speciaal Moederdag cadeau zijn. 

Wil je meer edelsteen sieraden zien? Shop hier alle sieraden bij Di Luna. We beloven je dat je er geen spijt van gaat krijgen!

  • 100% natuurlijke materialen
  • Sieraden van hoogwaardige kwaliteit
  • Handgemaakt, vakmanschap
  • Gratis verzending vanaf € 80,-
  • Retourtermijn van 14 dagen
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €80,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan jouw winkelwagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »