Menu
EUR
Het verhaal achter Di Luna Jewels

Het verhaal achter Di Luna Jewels

Di Luna Jewels is achteraf gezien al jaren geleden ontstaan… Al had ik daar toen nog totaal geen benul van. Over de jaren heen is er elke keer een stukje aan toegevoegd totdat de puzzel compleet was en daar was Di Luna Jewels! In deze blog neem ik jullie mee in de reis die er uiteindelijk voor gezorgd heeft dat Di Luna Jewels vandaag een feit is!

De werkbank bij mijn ouders

Thuis hadden mijn ouders een bijzondere werkbank. Die had te maken met het edelsmeden, de hobby van mijn moeder. En niet alleen de werkbank was bijzonder, om te kunnen edelsmeden heb je allerlei verschillende gereedschappen nodig. Op een afstandje mocht ik kijken hoe mijn moeder daarmee aan het werk was. Ik mocht het op een gegeven moment ook zelf proberen. Dat beviel zo goed dat ik met mijn moeder op cursus ging om meer over dit ambacht te leren, een nieuwe hobby was geboren! Bij deze hobby was het gebruik van edelstenen snel vanzelfsprekend. Mijn moeder had op haar beurt de liefde voor edelstenen met de paplepel ingegoten gekregen van haar ouders. Mijn opa en oma hadden in de woonkamer hun eigen mineralenverzameling. Maar, niet alle mineralen lenen zich natuurlijk om te verwerken in sieraden. Omdat we allebei graag “iets bijzonders” in onze sieraden verwerkten, bleek het niet makkelijk om voor de sieraden de juiste edelstenen te bemachtigen. Een enkele keer was er een beurs waar je iets kon vinden en soms ook kon je zelfs in het buitenland een mooie aanwinst doen.

Het idee van een webshop

In de tijd dat heel de wereld stil lag, tijdens corona, had ik meer tijd voor mijn hobby en ook meer tijd om over dingen na te denken. En toen is gebeurd wat als je terugkijkt eigenlijk een logische vervolgstap was op alles wat eraan vooraf is gegaan. Ik besloot om zelf een webshop te beginnen voor edelstenen. In 2021 heb ik mezelf ingeschreven bij de KvK en was “Di Luna” een feit! Je komt als ondernemer in een andere wereld terecht, je gaat zelf edelstenen importeren uit exotische landen. Al snel hadden we de ene na de andere prachtige edelsteen gespot! Heel spannend ook wat daar vervolgens daadwerkelijk van binnen gaat komen…. Bij de eerste edelstenen die binnen kwamen voelden we ons kinderen in een snoepwinkel, zoveel mooie edelsteentjes!!

Eindelijk live!

Nadat we voor de technische kant ook een webshoppakket aangeschaft hadden, konden we beginnen met het inrichten ervan. Naast de webshop hebben we ons ook meteen voor een aantal beurzen en braderieën ingeschreven. Dat leidde in het begin tot wat lastige keuzes, want wat biedt je waar aan? Om genoeg aanbod op de webshop te hebben, besloten we ook enkele sieraden in het assortiment op te nemen. Die sieraden zijn vervolgens ook weer aangeboden in de Nieuwe Winkel, een gedeeld winkelconcept in het centrum van Breda.

Lastige keuzes…

Maar tot onze grote verbazing was de vraag en interesse in sieraden met edelstenen erg groot. Dit hadden we nooit van tevoren kunnen bedenken! We kregen heel veel complimenten over de sieraden op beurzen en braderieën. Het motiveerde ook heel erg om door te gaan. Zo liep de webshop wat eigenlijk meer als hobby geboren was steeds meer uit de hand. Het werd een serieuze optie om de webshop ook fulltime en vooral ook professioneel te gaan beheren.

Halverwege 2023 hebben we met pijn in ons hart het besluit genomen om de edelstenen in elk geval voorlopig, uit het assortiment te halen, zodat we ons vol konden richten op de edelsteensieraden. We hebben heel erg ons best gedaan om de merkbeleving op de webshop net zo over te brengen als op onze beurstafel. Daarnaast zijn we vanaf dat moment ook veel actiever geworden op social media, we hadden één doel om op te focussen. De tweestrijd tussen losse edelstenen en edelsteensieraden was weg.

Di Luna Jewels is een feit!

In 2024 werkt een compleet marketingteam aan de webshop en dat is te zien! Er is meer sfeerbeleving gekomen. De foto’s brengen veel beter de pracht en de kwaliteit van de sierraden over. Di Luna werd een internationaler logo als “Di Luna Jewels”. De productteksten en de informatie over de edelstenen werd weer verder verbeterd. En daarachter, onzichtbaar maar supertrots op alles wat we hebben bereikt doen we nog steeds iedere dag ons best om nóg verder te verbeteren. Onze missie is nog steeds hetzelfde gebleven namelijk: Prachtige zilveren sieraden met edelstenen vinden, waarmee een outfit helemaal afgemaakt kan worden en jij kunt schitteren!

Di Luna staat daarom voor: Kwalitatieve zilveren edelsteensieraden die duurzaam en tijdloos zijn. Waarmee iedere vrouw haar unieke, bijzondere schoonheid kan benadrukken. Net als Di Luna zelf, het ongrijpbare licht van de maan.

We hopen héél erg dat de nieuwe webshop in de smaak valt en dat we de komende jaren nog prachtige juwelen voor jullie kunnen blijven uitzoeken!

Neem snel een kijkje in onze webshop en ontdek welke edelsteen bij jou past! Shop hier onze oorbellen, ringen, armbanden en kettingen.

Tags

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte over onze laatste acties
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan jouw winkelwagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »