Menu
EUR
Wat is het perfecte Valentijncadeau?

Wat is het perfecte Valentijncadeau?

Na alle drukte en feestdagen in december kun je in januari even bijkomen... Maar als je eind januari overal hartjes en rozen ziet verschijnen weet je wat eraan zit te komen. De eerste romantische feestdag van het jaar, Valentijnsdag! En we horen je denken: wat moet ik voor Valentijnsdag kopen? Geen zorgen, wij hebben het perfecte cadeau voor jou zodat jij je Valentijn kan laten schitteren!

Wat geef je dan voor Valentijnsdag?


Je zou natuurlijk kunnen denken aan een bosje bloemen of chocolade maar dat is zo cliché én binnen no-time is er niks meer over van jouw romantische cadeau, zonde toch! Daarom vinden wij dat een sieraad met edelstenen het perfecte Valentijn cadeau is, hieronder leggen we aan je uit waarom.

Een sieraad is het perfecte cadeau


Ten eerste verwelkt een sieraad niet en zal daarom altijd symbool blijven staan voor jullie liefde. Ten tweede is er echt voor ieder wat wils! Dit komt doordat er allerlei verschillende soorten edelstenen, maten en kleuren zijn. Er zit dus altijd wel iets tussen wat een match is voor jouw Valentijn! En als laatste heeft iedere edelsteen een eigen unieke betekenis, kies een steen die bij jouw geliefde past en geef een extra dimensie aan jouw sieraad cadeau. Hebben we je al overtuigd? Bekijk dan hier alle sieraden met edelstenen van Di Luna Jewels. Weet je niet helemaal zeker hoe je een sieraad moet kiezen? Lees dan nog even verder.

Een sieraad wat bij jouw Valentijn past


Er is dus genoeg keuze! Maar hoe kies je dan een sieraad voor Valentijn uit? Als je geliefde van schitterende sieraden houdt met een extra shine en glans, zijn facet geslepen sieraden iets voor haar! Deze edelstenen worden in allemaal kleine vlakjes geslepen waardoor er een prachtige schittering ontstaat! Bijvoorbeeld deze zilveren armband met Granaat of zilveren oorbellen met Amethist.

Is jouw Valentijn meer van wat subtielere sieraden? Dan is de cabochon geslepen edelsteen helemaal voor haar! Deze edelsteen wordt bol geslepen waardoor deze net iets minder shiny is, maar zeker niet minder mooi! Deze edelsteen is perfect om alledaags te dragen. Maar ook prachtig om op jullie date-avonden te dragen om de outfit helemaal af te maken! Denk bijvoorbeeld aan deze zilveren hangoorbellen of zilveren armband.

Populaire edelsteen kleuren

Neem eens een kijkje op onze webshop met allerlei verschillende soorten edelsteen sieraden en we zijn er zeker van dat je dan met een prachtig cadeau op Valentijnsdag aankomt! Geen Valentijn in gedachten dit jaar? Je kunt natuurlijk ook altijd nog jezelf trakteren op een leuk sieraad! ;-) Waar je ook voor gaat deze Valentijnsdag en of je de dag van de liefde wel of niet viert, wij willen jou in ieder geval een dag vol liefde toewensen!

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €80,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan jouw winkelwagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »